Loading...

Čokoláda bez cukru

I když držíte dietu, nemusíte si odepírat potěšení z čokolády. Čokoláda bez cukru je zdravější alternativou čokolády s cukrem. Ke slazení se používají jiná sladidla, která nijak neovlivní tradiční chuť čokolády, ale mají nižší počet kalorií a jsou vhodné i pro diabetiky. Dia čokoláda se vyrábí ve všech oblíbených variantách, stejně jako čokoláda s cukrem: hořká čokoláda, mléčná čokoláda, bílá čokoláda. Použití čokolády bez cukru je také stejné: můžete s ní péct, dekorovat, vyrábět čokoládové figurky, pralinky, nastrouhat ji pro finální dortové dekorace...prostě skvělá chuť bez výčitek.

Filtrovat
Vybranému filtru neodpovídá žádný produkt z celého sortimentu!

Zrušit filtry

Čokoláda bez cukru se vyrábí ve všech oblíbených příchutích. Vybrat si můžete z bílé, mléčné i hořké čokolády. Čokoláda bez cukru chutná stejně lahodně jako čokoláda s cukrem. Je vhodná pro diabetiky i pro ty kdo se snaží udržet fit a chtějí žít zdravě.
Dia čokoláda se dochucuje alternativními sladidly, jako jsou umělá či přírodní sladidla. Mezi přírodní sladidla patří například stévie či extrakt z kukuřičného škrobu. Oba typy sladidel mají méně kalorií než cukr. Jinak je složení stejné jako u cukrem slazené čokolády: podle druhu obsahuje kakao či kakaové máslo, olej či tuk a další případná ochucovadla.
S čokoládou bez cukru se pracuje naprosto stejně jako s běžnou čokoládou. Rozpouští se v mikrovlnné troubě či vodní lázni. Můžete ji použít na výrobu polev, do těst i krému i na různé čokoládové dekorace.
U této čokolády platí, že čím více tuku obsahuje, tím snáze se rozpouští. Čokolády s více procenty tuku se tedy hodí na výrobu polev, naopak ty s menším obsahem tuku se hodí jako dekorace či přísada do pečených zákusků s kousky čokolády. Čokoládu rozpouštějte při max. 50°C, jinak se v ní začnou vytvářet cucky. Při rozpouštění ve vodní lázni dejte pozor, aby se do čokolády nedostala voda. Narušilo by to její strukturu.
Pro výrobu lesklých polev z pravé čokolády je vhodné jí dvakrát rozehřát. Tomuto procesu se říká temperování čokolády. Je to delší proces, ale výsledek stojí za to. Čokoládu nejprve rozpusťte a následně nechte zchladnout na 27°C opět zahřejte na 29-30°C a rozetřete na zákusek. K pohlídání teploty využijte potravinářský teploměr.
Čokoláda bez cukru se dodává v peckách po sáčcích, tabulkách i blocích. Pecky se snadno dávkují, jsou tak vhodné na rozpouštění. Bloky a tabulky se dají strouhat či škrábat, pro výrobu lahodných čokoládových hoblinek.

Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.

Během těchto osmi let jsme neustále pracovali na zdokonalování našich produktů a služeb, abychom vám mohli poskytnout ty nejlepší možné zážitky. Naše dlouhodobá přítomnost na trhu je pro nás zárukou stability a schopnosti přizpůsobit se měnícím se potřebám zákazníků.

Na vlastním skladě máme více jak 8.500 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.

Jsme hrdí na to, že jsme již zpracovali více než 340 000 objednávek. Tato impozantní číslo nám dodává důvěru a potvrzuje naši oddanost poskytovat vám nejlepší možný servis. Vaše důvěra je pro nás klíčová, a proto se neustále snažíme zdokonalovat naše služby a splňovat vaše očekávání.

Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.

Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.

Nabízíme Vám věrnostní program, se kterým můžete získat slevy na každý nákup.

Prodlužujeme pro Vás záruku na vrácení nepoužitého zboží bez udání důvodu na 1 měsíc.