Loading...

Potahovací hmota 100 g různé barvy Kelmy

cena od
29 Kč
cena od
29 Kč
vč. DPH

Máme na skladě (více než 5 kusů)

Zboží u Vás: 

Osobní odběr - Zenklova 8: zítra po 16:00
Kurýr Praha: dnes
Česká pošta: zítra
DPD: zítra


cena od
29 Kč
cena od
29 Kč
vč. DPH

Výrobce: Kelmy
Kód: 1810205m
Číslo: 8436040452189
Číslo: 8436040452189

Varianty produktu

Potahovací hmota 100 g - námořnická modř

Kód: 1810203
Číslo produktu: 8436040452264
Kvalitní cukrářská potahovací hmota v barvě námořnické modři. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má perfektní vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou
Kvalitní cukrářská potahovací hmota v barvě námořnické modři. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má perfektní vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková. <br />Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.<br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /><br /><br /> 
ks
29,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 100 g - tělová

Kód: 1810214
Číslo produktu: 8436040452332
Kvalitní cukrářská potahovací hmota tělové barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má perfektní vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou
Kvalitní cukrářská potahovací hmota tělové barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má perfektní vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková. Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /> 
ks
29,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 100 g - stříbrná

Kód: 1810221
Číslo produktu: 8436040456835
Cukrářská potahovací hmota stříbrné barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť
Cukrářská potahovací hmota stříbrné barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková. <br />Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, pak je perfektně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.<br /> <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /> 
ks
59,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 100 g - zlatá

Kód: 1810220
Číslo produktu: 8436040456828
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota ve zlaté barvě s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje, konečný vzhled potažených dortů je dokonalý. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potaho
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota ve zlaté barvě s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje, konečný vzhled potažených dortů je dokonalý. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková. <br />Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. <br /> <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /><br /> 
ks
59,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 100 g - růžová

Kód: 1810216
Číslo produktu: 8436040452288
Potahovací hmota růžové barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovac
Potahovací hmota růžové barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková. <br />Hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladně propracuje. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je ideální použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.SloženíCukr, glukózový sirup, voda, roztlinný tuk, bez vody, ( palmový, kokosový, bambucké máslo, emulgátor E-471, příchuť )stabilizátory( E-422 a E-415 ) sója lecitin, E-551 protispékavá látka, kyselina vinná E-334, konzervant E-202, příchuť a barvivo E-171, E-129, Může obsahovat stopy mléka.<br /> *E-129 může mít negativní dopad na činnost a pozornost dětí. <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /><br /> 
ks
29,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 100 g - oranžová

Kód: KEL33
Číslo produktu: 8436040452349
Cukrářská potahovací hmota na povrchovou úpravu dortů, rolád a podobných druhů sladkého pečiva. Má vynikající konzistenci, po nanesení je perfektně hladká.<br />Hmotu je potřeba před nanesením důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, a
Cukrářská potahovací hmota na povrchovou úpravu dortů, rolád a podobných druhů sladkého pečiva. Má vynikající konzistenci, po nanesení je perfektně hladká.<br />Hmotu je potřeba před nanesením důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla vláčná. Ideálně se rozvaluje položená mezi potravinářské fólie, na podsypání se používá speciální podsypový cukr nebo i bramborový škrob.<br />Balení 100 gramů, oranžová barva <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /> 
ks
29,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 100 g - červená

Kód: KEL40
Číslo produktu: 8436040452219
Velmi kvalitní cukrářská hmota na potahování upečených dortů, rolád a podobných moučníků. Má výbornou konzistenci, velmi dobře se s ní pracuje, po nanesení je perfektně hladká .<br />Hmoty na potahování je nejdříve potřeba v pokojové teplotě důkladně propr
Velmi kvalitní cukrářská hmota na potahování upečených dortů, rolád a podobných moučníků. Má výbornou konzistenci, velmi dobře se s ní pracuje, po nanesení je perfektně hladká .<br />Hmoty na potahování je nejdříve potřeba v pokojové teplotě důkladně propracovat, aby byly vláčné. Rozvalují se nejlépe mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání se používá speciální podsypový cukr, nebo bramborový škrob.<br />Balení 100 gramů, červená barva Složení<br />Cukr, glukózový sirup, voda, roztlinný tuk, bez vody, ( palmový, kokosový, bambucké máslo, emulgátor E-471, příchuť )stabilizátory<br />( E-422 a E-415 ) sója lecitin, E-551 protispékavá látka, kyselina vinná E-334, konzervant E-202, příchuť a barvivo E-129, Může obsahovat stopy mléka.<br />*E-129 může mít negativní dopad na činnost a pozornost dětí. <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /> 
ks
29,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 100 g - bílá

Kód: 1810205
Číslo produktu: 8436040452189
Potahovací hmota bílé barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací
Potahovací hmota bílé barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková. <br />Hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladně propracuje. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je ideální použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.<br /> <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /> 
ks
29,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 100 g - černá

Kód: 1810213
Číslo produktu: 8436040452196
Potahovací hmota černé barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací
Potahovací hmota černé barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková. <br />Hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladně propracuje. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je ideální použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /><br /> 
ks
29,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 100 g - s barvou čokolády

Kód: 1800226
Číslo produktu: 8436040457115
Kvalitní cukrářská potahovací hmota s čokoládovou barvou. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. <br />Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přib
Kvalitní cukrářská potahovací hmota s čokoládovou barvou. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. <br />Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Nejedná se o čokoládovou hmotu, ale pouze o hmotu s čokoládovou barvou.<br /><br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /><br /> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - Acqua modrá

Kód: KEL19
Číslo produktu: 8436040454558
Velmi kvalitní potahovací hmota v modré barvě. Díky skvělé konzistenci se s ní dobře pracuje. Ozdobíte s ní povrch dortů i moučníků. Je potřeba ji propracovat při pokojové teplotě. Vhodná pro potahování velkých ploch dortů. Krásně přilne, netrhá se a nelep
Velmi kvalitní potahovací hmota v modré barvě. Díky skvělé konzistenci se s ní dobře pracuje. Ozdobíte s ní povrch dortů i moučníků. Je potřeba ji propracovat při pokojové teplotě. Vhodná pro potahování velkých ploch dortů. Krásně přilne, netrhá se a nelepí. Lze ji použít také na mražené výrobky. <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /><br /><!--slozeni -->Složení: cukr, glukózový sirup, rafinované a plně ztužené rostlinné tuky (palma, bavlna, kokos, světlice barvířská, slunečnice, babassu, bambucké máslo a máslo illipe, v různém poměru), stabilizátor E414, E466, moučka ze semen guar E412, emulgátor glycerol E422, regulátor kyselosti kyselina citronová E330, konzervant sorban draselný E 202, barvivo kurkuma E 100, E120, E133 briliantní modrá, aroma.<!--slozeni --> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - žlutá

Kód: 1810200
Číslo produktu: 8436040452226
Kvalitní cukrářská potahovací hmota žluté barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má perfektní vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou c
Kvalitní cukrářská potahovací hmota žluté barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má perfektní vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. <br />Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Hmota je bezlepková. <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - citrónově žlutá

Kód: 1810120
Číslo produktu: 8436040452394
Cukrářská potahovací hmota citrónově žluté barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkov
Cukrářská potahovací hmota citrónově žluté barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. <br />Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, pak je perfektně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - světle modrá

Kód: 1810201
Číslo produktu: 8436040452233
Potahovací hmota světle modré barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Pot
Potahovací hmota světle modré barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková. <br />Hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladně propracuje. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je ideální použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.<br /> <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - nebesky modrá

Kód: 1810202
Číslo produktu: 8436040452240
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota barvy nebeská modř s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje, konečný vzhled potažených dortů je dokonalý. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Po
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota barvy nebeská modř s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje, konečný vzhled potažených dortů je dokonalý. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková. <br />Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.<br /> <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - tyrkysová

Kód: 1810204
Číslo produktu: 8436040452257
Cukrářská potahovací hmota tyrkysové barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chu
Cukrářská potahovací hmota tyrkysové barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková. <br />Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, pak je perfektně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob<br /> <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - cherry červená

Kód: KEL27
Číslo produktu: 8436040454565
Kvalitní cukrářská potahovací hmota s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch upečených dortů, rolád a podobných moučníků má jedinečný dokonale hladký vzhled.<br />Před použitím je potahovací hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojov
Kvalitní cukrářská potahovací hmota s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch upečených dortů, rolád a podobných moučníků má jedinečný dokonale hladký vzhled.<br />Před použitím je potahovací hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia – potom je ideálně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.<br />Balení 100 gramů, barva červená cherry<br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /><br /> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - fuchsiová

Kód: 1810207
Číslo produktu: 8436040452295
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota fuchsiové barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje, konečný vzhled potažených dortů je dokonalý. <br />Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby by
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota fuchsiové barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje, konečný vzhled potažených dortů je dokonalý. <br />Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.<br /> <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - lila

Kód: 1810209
Číslo produktu: 8436040452325
Kvalitní cukrářská potahovací hmota v barvě lila. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou
Kvalitní cukrářská potahovací hmota v barvě lila. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková. <br />Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /><br /> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - světle zelená

Kód: KEL30
Číslo produktu: 8436040454572
Potahovací hmota na dorty světle zelené barvy ve 100g balení. Kvalitní cukrářská hmota pro snadné potáhnutí dortu. Díky dobré konzistenci se s ní jednoduše pracuje. Je vhodné ji řádně prohnětat za pokojové teploty. Nelepí se a netrhá. <br><br><br /><u>Níže
Potahovací hmota na dorty světle zelené barvy ve 100g balení. Kvalitní cukrářská hmota pro snadné potáhnutí dortu. Díky dobré konzistenci se s ní jednoduše pracuje. Je vhodné ji řádně prohnětat za pokojové teploty. Nelepí se a netrhá. <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /><br /><!--slozeni -->Složení: cukr, glukózový sirup, rafinované a plně ztužené rostlinné tuky (palma, bavlna, kokos, světlice barvířská, slunečnice, babassu, bambucké máslo a máslo illipe, v různém poměru), stabilizátor E414, E466, moučka ze semen guar E412, emulgátor glycerol E422, regulátor kyselosti kyselina citronová E330, konzervant sorban draselný E 202, barvivo kurkuma E 100, E120, E133 briliantní modrá, aroma.<!--slozeni --> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - hnědá

Kód: 1810210
Číslo produktu: 8436040452356
Cukrářská potahovací hmota hnědé barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<b
Cukrářská potahovací hmota hnědé barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková. <br />Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, pak je perfektně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. <br /> <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - mátová

Kód: KEL32
Číslo produktu: 8436040454589
Potahovací hmota v mátovém odstínu pro potahování dortů a dezertů. Hmotu snadno vyválíte na tenký plát, kterým dort dle potřeby potahujete. Je velmi tvárná, netrhá se a nelepí. Potahovací hmota je vhodná na čokoládu a mražené výrobky. Snadno s ní vytvoříte
Potahovací hmota v mátovém odstínu pro potahování dortů a dezertů. Hmotu snadno vyválíte na tenký plát, kterým dort dle potřeby potahujete. Je velmi tvárná, netrhá se a nelepí. Potahovací hmota je vhodná na čokoládu a mražené výrobky. Snadno s ní vytvoříte zajímavý dezert. <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /><br /><!--slozeni -->Složení: cukr, glukózový sirup, rafinované a plně ztužené rostlinné tuky (palma, bavlna, kokos, světlice barvířská, slunečnice, babassu, bambucké máslo a máslo illipe, v různém poměru), stabilizátor E414, E466, moučka ze semen guar E412, emulgátor glycerol E422, regulátor kyselosti kyselina citronová E330, konzervant sorban draselný E 202, barvivo kurkuma E 100, E120, E133 briliantní modrá, aroma.<!--slozeni --> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - perleťová

Kód: KEL36
Číslo produktu: 8436040456897
Potahovací hmota perleťová na snadné a rychlé potahování dortů. Hmota je pružná, nepraská, netrhá se a nelepí, lze ji případně dobarvit potravinářskou barvou. Potahovací hmotu je možné použít i do jednotlivých vrstev dortu.<br><br><br /><u>Níže uvádíme pos
Potahovací hmota perleťová na snadné a rychlé potahování dortů. Hmota je pružná, nepraská, netrhá se a nelepí, lze ji případně dobarvit potravinářskou barvou. Potahovací hmotu je možné použít i do jednotlivých vrstev dortu.<br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /><br /> <!--slozeni -->Složení: cukr, glukózový sirup, rafinované a plně ztužené rostlinné tuky (palma, bavlna, kokos, světlice barvířská, slunečnice, babassu, bambucké máslo a máslo illipe, v různém poměru), stabilizátor E414, E466, moučka ze semen guar E412, emulgátor glycerol E422, regulátor kyselosti kyselina citronová E330, konzervant sorban draselný E 202, barvivo kurkuma E 100, E120, E133 briliantní modrá, aroma.<!--slozeni --> 
53,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - malinová

Kód: KEL39
Číslo produktu: 8436040457023
Cukrářská hmota s vynikající konzistencí na potahování povrchu upečených dortů, rolád a podobných moučníků. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch má jedinečný dokonale hladký vzhled.<br />Potahovací hmotu je nejdříve nutné v pokojové teplotě důkladně proprac
Cukrářská hmota s vynikající konzistencí na potahování povrchu upečených dortů, rolád a podobných moučníků. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch má jedinečný dokonale hladký vzhled.<br />Potahovací hmotu je nejdříve nutné v pokojové teplotě důkladně propracovat tak, aby byla vláčná. Snadno se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je ideální speciální podsypový cukr, může se použít i bramborový škrob.<br />Balení 100 gramů, malinová barva <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /><br /> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - světle růžová

Kód: 1810217
Číslo produktu: 8436040452271
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota světle růžové barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje, konečný vzhled potažených dortů je dokonalý. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />P
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota světle růžové barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje, konečný vzhled potažených dortů je dokonalý. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková. <br />Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.<br /> <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - písková

Kód: KEL43
Číslo produktu: 8436040456989
Potahovací hmota písková na potáhnutí dortů a různých dezertů. Velice snadno se s ní pracuje, formuje se a tvaruje. Potahovací hmotu stačí zpracovat rukama, rozválet a poté aplikovat na dort, vytvarovat, uhladit. Lze ji použít na všechny druhy dortů. V bal
Potahovací hmota písková na potáhnutí dortů a různých dezertů. Velice snadno se s ní pracuje, formuje se a tvaruje. Potahovací hmotu stačí zpracovat rukama, rozválet a poté aplikovat na dort, vytvarovat, uhladit. Lze ji použít na všechny druhy dortů. V balení 100 g. <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /><br /><!--slozeni -->Složení: cukr, glukózový sirup, rafinované a plně ztužené rostlinné tuky (palma, bavlna, kokos, světlice barvířská, slunečnice, babassu, bambucké máslo a máslo illipe, v různém poměru), stabilizátor E414, E466, moučka ze semen guar E412, emulgátor glycerol E422, regulátor kyselosti kyselina citronová E330, konzervant sorban draselný E 202, barvivo kurkuma E 100, E120, E133 briliantní modrá, aroma.<!--slozeni --> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - zelená

Kód: 1810218
Číslo produktu: 8436040452370
Kvalitní cukrářská potahovací hmota zelené barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má perfektní vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou
Kvalitní cukrářská potahovací hmota zelené barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má perfektní vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková. <br />Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.<br /> <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - pistáciová

Kód: 1810219
Číslo produktu: 8436040452363
Cukrářská potahovací hmota pistáciové barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou ch
Cukrářská potahovací hmota pistáciové barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.<br />Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková. <br />Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, pak je perfektně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.<br /> <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - fialová

Kód: kel7777
Číslo produktu: 8436040451021
Kvalitní cukrářská potahovací hmota žluté barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. <br />Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22°
Kvalitní cukrářská potahovací hmota žluté barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. <br />Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.<br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /><br /><br /> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 100 g - šedá

Kód: kel7778
Číslo produktu: 8436040452202
Kvalitní cukrářská potahovací hmota žluté barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. <br />Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22°
Kvalitní cukrářská potahovací hmota žluté barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. <br />Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.<br /> <br><br><br /><u>Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:</u><br><br />1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".<br><br />2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:<br><br />- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).<br><br />- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.<br><br />- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými<br><br />3) <b>Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!</b><br><br /> 
29,- Kč vč. DPH
není skladem
Kvalitní cukrářská potahovací hmota s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů, rolád a podobných moučníků má dokonale hladký vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková.
Před použitím je potahovací hmoty potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia – potom jsou ideálně vláčné a hladké. Nejlépe se rozvalují mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.
V nabídce je mnoho barevných odstínů, které navíc můžete kombinovat k získání nových barev.
Doprava zdarma, ověřeno zákazníky, garance vrácení peněz, 99% zboží skladem
Jak hodnotili produkt ostatní:
Celková známka: 4.83
Již zakoupilo zákazníků: více než 200

Recenze produktu Potahovací hmota 100 g - bílá
star star star star star
Naprosto skvělé potahovací hmoty! Krsáně se s nima pracuje, nádherné barvy ... jsou velice chutné! Super !!!
6.9.2016    13:10:34  |   Magda

 

Ještě jsem nepoužila, takže uvidíme

25.8.2016    08:36:55  |   Zákazník

 

Ještě jsem nepoužila, ještě uvidíme

25.8.2016    08:36:55  |   Zákazník

 

Super hmota i chuťově je skvělá i na modelaci

14.9.2016    23:01:20  |   Zákazník

 

Jako zlatá hmota také super. Moc dobře se s ní pracuje a skvěle chutná. Doporučuji všem

14.9.2016    23:01:21  |   Zákazník

 

Chuťově dobrá,není přeslazená ,pracovalo se s ní dobře.

29.9.2016    19:24:05  |   Zákazník

star star star star star
skvěle se s nimi pracuje. jsou chutné
9.5.2018    06:32:45  |   jaroslava zamostna

Přidat novou recenzi výrobku.



Vaše hodnocení: star star star star star

Zrušit

Naposledy prohlížené

NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.


Váš názor nás zajímá!