V této kategorii najdete kvalitní cukrářské teploměry. Kulinářský teploměr na jídlo je nástroj, který vám umožní přesně kontrolovat teplotu připravovaného jídla. Důležité je, že mnoho modelů jej dokáže zkoumat nikoli na povrchu, ale uvnitř pečeného, smaženého nebo vařeného produktu. To je zvláště důležité při vaření masa, protože může obsahovat škodlivé mikroorganismy, které umírají pouze při správné teplotě. To ale není jediné využití kuchyňského teploměru. Kulinářský teploměr výrazně usnadní přípravu mnoha pokrmů. Zde je pár příkladů: Pohlídá teplotu masa, zvláště pokud pečete velkou porci vcelku. Díky správné teplotě bude uvnitř upečené, ale ne příliš suché.
Steaky a hamburgery. Teploměr vám pomůže určit stupeň propečení.
Hranolky, koblihy, tempura a pakora. Právě teplota oleje nebo sádla určuje, zda budou smažené pokrmy chutné nebo těžké a pokapané tukem. Karamel, nugát, domácí bonbóny a fudge. U domácích cukrovinek z cukru je přesné určení teploty nesmírně důležité. Roste velmi rychle, a pokud nejste zruční, je snadné jej „od oka“ špatně odhadnout. Šlehačka. Smetana ke šlehání musí být pořádně vychladlá, jinak se vyvaří. Čaj. Čaj by se neměl zalévat vařící vodou. Zejména odrůdy jako bílá nebo zelená vyžadují nižší teplotu (70-85 stupňů Celsia). Dorty a jiné pečivo. Trouby ne vždy poskytují teplotu s dostatečnou přesností. Domácí sýry, uzeniny a uzená masa. Správná teplota je při výrobě těchto domácích pochoutek také zásadní.
Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.