Loading...

Cena

Výrobce



Doprava zdarma, ověřeno zákazníky, garance vrácení peněz, 99% zboží skladem

Ostatní cukrářské pomůcky

V této kategorii najdete celou řadu nezbytných pomocníků, které Vám umožní upéct perfektní korpus či vyrobit dortovou dekoraci. Nechybí tu praktické sprej oleje na vymazání formy nebo malých formiček, se kterými se Vám žádný zákusek při pečení nepřichytí, podsypové cukry pod potahovací hmoty, i decor gel nezbytný k přilepení jedlého papíru. K zlepšení konzistence potahovacích a modelovacích hmot i k výrobě domácího fondánu slouží zase C.M.C. nebo glukóza. Pro přichycení všemožných jedlých dekorací na dort tu máme různá jedlá lepidla, která dobře drží, ale nijak neovlivňují chuť.


Cena

Výrobce



Glycerin 200g Kelmy

139 Kč
skladem

CMC 40g Silikomart

79 Kč
skladem

Glukoza 350g Kelmy

79 Kč
skladem

Jedlé lepidlo PME

104 Kč
skladem

Glycerin 80g Kelmy

94 Kč
skladem

PME Glukóza PME

199 Kč
skladem

CMC pudr 100g Kelmy

119 Kč
skladem

CMC pudr 50g Kelmy

99 Kč
skladem

Glycerin PME

49 Kč
skladem


Pro přípravu perfektního dortu potřebujete ty nejlepší pomůcky. Všechny jedlé doplňky na pečení i výrobu jedlých dekorací najdete právě tady. Vyznačují se vysokou kvalitou a skvělou funkčností, která vám usnadní práci v kuchyni.

 

Při pečení je nutné mít jistotu, že se nic nepřipálí ani nepřichytí. Pro vždy perfektní vyklopení dortu je ideální směs RELEASE-A-CAKE, což v překladu znamená 'osvoboďte dort' a přesně to směs vosků a olejů udělá. S ní vyklopíte dort i malé dortíky bez poškození. V nabídce máme i další oleje ve spreji, které rovnoměrně nastříkáte do formy a nemusíte si vůbec špinit ruce. Navíc vždy nanesete jen nezbytně nutné množství oleje, takže šetříte kalorie!

 

Pokud pracujete s neposlušnou potahovací nebo modelovací hmotou, přijde vám vhod glukóza nebo C.M.C (tylose prášek). Glukóza je sladký, bezbarvý gel, který zvlhčuje cukrářské hmoty. Ty jsou pak více poddajné a lépe se s nimi pracuje. S glukózovým sirupem se můžete pustit i do výroby domácího fondánu. Tylose prášek funguje podobně: dodává větší elastičnost hmotám, které pak můžete použít i na výrobu velmi drobných dekorací.

 

Na ředění polev a glazur je vhodné použít glycerin, který se také stejně jako glukóza využívá při výrobě fondánu nebo modelovací čokolády.

 

Jedlé lepidlo Vám bezpečně přilepí dekorace na dorty i jednotlivé části k sobě. Hodí se na lepení fondánu i marcipánu.

 

Na lahodné pečení bez klasické mouky jsme pro Vás připravili mandlové mouky a směsi. Připravte si s nimi například domácí makronky nebo domácí marcipán. Mouky jsou velmi kvalitní a sypké, jelikož je olej z mandlí od suché složky oddělený.




NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.


Váš názor nás zajímá!


Zboží
dle barev