Loading...

Silikonová forma na canelé Ibili

ks
255 Kč
vč. DPH

Máme na skladě (4 kusy)

Zboží u Vás: 

Osobní odběr - Zenklova 8: pozítří po 16:00
Kurýr Praha: zítra
Česká pošta: pozítří
DPD: pozítří

255 Kč
vč. DPH

ks
Výrobce: Ibili
Kód: 870044
Číslo: 8411922084900
Číslo: 8411922084900

Praktická silikonová forma na canelé s průměrem 5cm.
Teplotní odolnost od -60C° do 230C° je toho jasným důkazem. Silikonovou formu lze vkládat do jakéhokoliv typu trouby, včetně té mikrovlnné. Omyvatelnost je možné realizovat v myčce na nádobí
Technické parametry
Průměr 5
Materiál Silikon
Barva Modrá
Rozměry 17x29x5cm
Doprava zdarma, ověřeno zákazníky, garance vrácení peněz, 99% zboží skladem
Jak hodnotili produkt ostatní:
Celková známka: 5.00
Již zakoupilo zákazníků: více než 5

Recenze produktu Silikonová forma na pečení vlnky
forma na canelé   
star star star star star
S formou se velmi dobře pracuje. Před prvním pečením je nutné ji velkoryse vymazat máslem. Přikládám recept na bábovičky canelé, které pochází z Bordeaux: 500 ml mléka 1 vanilkový lusk nebo 1/2 kávové lžičky mleté vanilky 50 g másla 100 g hladké mouky (opravdu tak málo ) 2 žloutky 2 celá vejce 200 g moučkového cukru špetka soli 30 g rumu máslo na vymazání formiček Postup: Do mléka dáme sůl, rozkrojený vanilkový lusk (nebo mletou vanilku) a máslo. Necháme přejít varem a ihned odstavíme. Necháme částečně zchladit a přecedíme přes husté síto. Žloutky a vejce šleháme s cukrem do husté pěny. Spolu s moukou vmícháme do vlažného mléka a důkladně prošleháme, aby hmota byla hladká bez hrudek. Necháme vychladnout na pokojovou teplotu a vmícháme rum. Přelijeme do misky, důkladně uzavřeme a necháme v chladničce nejméně 24 hodin odpočívat. Před nalitím do forem promícháme. Formy pořádně vymažeme máslem a plníme studenou odleželou hmotou do 2/3. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme asi 45 minut. Z forem vyjmeme horké a necháme částečně zchladnout. Díky teplotnímu šoku a rumu v těstě bábovičky hezky nabydou a díky cukru zkaramelizuje jejich povrch. Skutečně je nutné upéct je takhle dotmava, nedopečené se po vyjmutí z forem zhroutí a ztratí tvar. Podáváme vlažné ke kávě, vínu či koňaku. Canelé jsou na povrchu křupavé a uvnitř pudinkově vláčně. Voní rumem a vanilkou.
25.2.2017    11:06:24  |   Jarka

Přidat novou recenzi výrobku.




Vaše hodnocení: star star star star star

Zrušit

Naposledy prohlížené

NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.


Váš názor nás zajímá!