Loading...

Cena

Výrobce


Objem



Doprava zdarma, ověřeno zákazníky, garance vrácení peněz, 99% zboží skladem

Trezírovací (cukrářské) sáčky

Kvalitní cukrářský sáček Vám urychlí práci se zdobením. Je pevný a dobře se ním pracuje. Do sáčku stačí navršit Váš oblíbený krém a můžete začít se zdobením. Jednorázové plastové sáčky se hodí na jednoduché zdobení perníčků, vánočního i jiného cukroví. Sáčky můžete použít i k vytváření dekorací z čokolády a tukové polevy. Plátěné sáčky jsou naopak vhodné pro práci s likérovými špičkami, protože jsou pevnější. Zvenku jsou sáčky vyrobené z látky a uvnitř mají tenkou vrstvu z gumy, která zabraňuje prosakování krému. S kvalitními zdobícími sáčky se můžete stát mistrem trezírování, které je už po mnoho let hitem mezi zdobícími technikami.


Cena

Výrobce


Objem



-11%

+body

Set na zdobení - sáček 35cm+ 6 trysek Ibili

149 Kč
na dotaz
Detail
nebo
132 Kč + 269 bodů


Cukrářský sáček, taktéž známý pod názvem trezírovací sáček nebo zdobící sáček, je vhodný pomocník na plnění zákusků i vytváření krémových dekorací a dekorací z polev. V cukrářství je naprosto nepostradatelný.
Cukrářské sáčky musí být vyrobeny z kvalitních, nezávadných materiálů a musí být dostatečně pevné, aby se neprotrhly. A přesně takové najdete v našem sortimentu. Na výrobu cukrářských sáčků se používají materiály jako je tkanina, guma, silikon, plast, nylon... Podle druhu materiálu je pak sáček určen na jednorázové použití, nebo ho lze umýt a použít opakovaně. Látkové sáčky s pogumovaným nebo silikonovým vnitřkem a nylonové sáčky jsou určeny k opakovanému použití. Naopak plastové sáčky se používají jen jednou a jsou k dostání v sadách více kusů.
Práce s trezírovacími sáčky je následující: do sáčku nasaďte špičku, kterou chcete zdobit nebo plnit a napěchujte sáček Vašim oblíbeným krémem. Na pomoc si vezměte například vyšší skleničku, do které vložte konec sáčku se špičkou a širší část sáčku přes ni přetáhněte vnitřkem ven. Široký konec sáčku, několikrát zakruťte, aby se sáček uzavřel a krém se vytlačil do zdobící špičky. A můžete se pustit do zdobení – malujte nápisy, vytlačujte květinky, volánky, krémové růže a mnoho, mnoho dalšího.
Na zdobení perníčků a jiných drobných dezertů pomocí glazury či polevy jsou vhodné malé jednorázové sáčky, jejichž konec se nastřihne, aby vznikl maličký otvor pro vytlačování zdobící hmoty.
Zdobení dortů krémem je umění, které si s kvalitními sáčky a špičkami brzy oblíbíte.




NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.


Váš názor nás zajímá!


Zboží
dle barev