Listová želatina je přírodní kolagenový protein. Čím vyšší je počet květů, tím větší je želatinová síla želatiny. Role želatiny: Gelující činidlo Zahušťovadlo do omáček, coulis... Texturizační prostředek na želé, dezerty... Objemový prostředek pro marshmallows Konzervační Stabilizační činidlo navíc k potravinářským přísadám, jako je pektin nebo karubová guma do zmrzliny Pěnidlo k zabudování do sifonu Návod na použití želatiny: Na 1 litr tekutiny použijte 12 plátků potravinářské želatiny. Namočte listy do samostatné nádoby se studenou vodou po dobu asi 5 až 7 minut, poté je vyjměte a jemně vymačkejte, abyste extrahovali vodu, než ji zapracujete do vaší tekutiny. Pro studené pokrmy, například krém, promíchejte a mírně zahřejte vylisovanou želatinu, dokud se nerozpustí, poté pomalu vmíchejte studenou směs a před podáváním nechte alespoň 4 hodiny vychladnout. Dávejte pozor, abyste nikdy neudělali opak.
na 1g želatiny/ 5 g vody, dle receptury
Balení obsahuje: 1 kg
100% želatina (vepřové maso)
Německo
Agar, želatina a pektin | |
Výrobce | Monaco |
EAN | 4008726113246 |
Kód produktu | DUL441 |
Na vlastním skladě máme více jak 8.500 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.
Dopravu pro standartní zásilky máme zdarma od 1.500,- Kč. Navíc osobní odběr v kamenné prodejně je ZDARMA pro všechny objednávky.
Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.
Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.
Nabízíme Vám věrnostní program, se kterým můžete získat slevy na každý nákup.
Prodlužujeme pro Vás záruku na vrácení nepoužitého zboží bez udání důvodu na 1 měsíc.