Loading...

Potahovací hmota 250 g - různé barvy Kelmy

cena od
49 Kč
vč. DPH

Máme na skladě (více než 5 kusů)
cena od
49 Kč
vč. DPH

Výrobce: Kelmy
Kód: 1810307m
Číslo: 8436040455395
Číslo: 8436040455395

Varianty produktu

Potahovací hmota 250 g - černá

Kód: 1810311
Číslo produktu: 8436040455401
Cukrářská potahovací hmota černé barvy s dokonalou konzistencí. Perfektně se s ní pracuje, povrch cukrářských výrobků má po potažení jedinečný vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.Potah
Cukrářská potahovací hmota černé barvy s dokonalou konzistencí. Perfektně se s ní pracuje, povrch cukrářských výrobků má po potažení jedinečný vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Hmota je bezlepková. Před použitím je hmotu potřeba v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladně propracovat, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je ideální speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - bílá

Kód: 1810307
Číslo produktu: 8436040455395
Cukrářská potahovací hmota bílé barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Cukrářská potahovací hmota bílé barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Hmota je bezlepková, sněhově bílá bez žlutého nádechu. Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, pak je perfektně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - červená

Kód: 1810319
Číslo produktu: 8436040455425
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota červené barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota červené barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Hmota je bezlepková. Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.SloženíCukr, glukózový sirup, voda, roztlinný tuk, bez vody, ( palmový, kokosový, bambucké máslo, emulgátor E-471, příchuť )stabilizátory( E-422 a E-415 ) sója lecitin, E-551 protispékavá látka, kyselina vinná E-334, konzervant E-202, příchuť a barvivo E-129, Může obsahovat stopy mléka.*E-129 může mít negativní dopad na činnost a pozornost dětí. Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - pistáciová

Kód: 1810317
Číslo produktu: 8436040455555
Cukrářská potahovací hmota pistáciové barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Ce
Cukrářská potahovací hmota pistáciové barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, pak je perfektně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - zelená

Kód: 1810316
Číslo produktu: 8436040455562
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota zelené barvy s dokonalou konzistencí. Perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají jedinečný vzhled. Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibl
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota zelené barvy s dokonalou konzistencí. Perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají jedinečný vzhled. Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - oranžová

Kód: KEL60
Číslo produktu: 8436040455531
S potahovací hmotou v oranžové barvě vytvoříte ty nejhezčí dorty. Vytvoří hladký povrch, který můžete libovolně ozdobit. Lze ji použít na nejrůznější druhy dortů. Kvalitní, pružná a nelepivá hmota vám práci velmi usnadní. Hmota v 250 g vám postačí i na vel
S potahovací hmotou v oranžové barvě vytvoříte ty nejhezčí dorty. Vytvoří hladký povrch, který můžete libovolně ozdobit. Lze ji použít na nejrůznější druhy dortů. Kvalitní, pružná a nelepivá hmota vám práci velmi usnadní. Hmota v 250 g vám postačí i na velký či několika patrový dort. Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!Složení: cukr, glukózový sirup, rafinované a plně ztužené rostlinné tuky (palma, bavlna, kokos, světlice barvířská, slunečnice, babassu, bambucké máslo a máslo illipe, v různém poměru), stabilizátor E414, E466, moučka ze semen guar E412, emulgátor glycerol E422, regulátor kyselosti kyselina citronová E330, konzervant sorban draselný E 202, barvivo kurkuma E 100, E120, E133 briliantní modrá, aroma. 
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - světle modrá

Kód: 1810303
Číslo produktu: 8436040455449
Cukrářská potahovací hmota světle modré barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22°
Cukrářská potahovací hmota světle modré barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, pak je perfektně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - lila

Kód: KEL56
Číslo produktu: 8436040455517
Potahovací hmota s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s nimi pracuje, povrchy dortů, rolád a podobných moučníků mají dokonalý vzhled.Potahovací hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím důkladně propracuje v pokojové teplotě přib
Potahovací hmota s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s nimi pracuje, povrchy dortů, rolád a podobných moučníků mají dokonalý vzhled.Potahovací hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím důkladně propracuje v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejvhodnější použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.Balení 250 gramů, barva lila Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - světle růžová

Kód: 1810315
Číslo produktu: 8436040455487
Kvalitní cukrářská potahovací hmota s jemně růžovou barvou. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě př
Kvalitní cukrářská potahovací hmota s jemně růžovou barvou. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - tělová

Kód: 1810313
Číslo produktu: 8436040455524
Kvalitní cukrářská potahovací hmota s tělovou barvou. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližn
Kvalitní cukrářská potahovací hmota s tělovou barvou. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - hnědá

Kód: 1810318
Číslo produktu: 8436040455548
Potahovací hmota hnědé barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.Potahovací
Potahovací hmota hnědé barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Hmota je bezlepková. Hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladně propracuje. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je ideální použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - aquamarín

Kód: 1810320
Číslo produktu: 8436040457009
Potahovací hmota aquamarínové barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.Pot
Potahovací hmota aquamarínové barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Hmota je bezlepková. Hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladně propracuje. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je ideální použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - tyrkysová

Kód: 1810306
Číslo produktu: 8436040455463
Kvalitní cukrářská potahovací hmota s tyrkysovou barvou. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vani
Kvalitní cukrářská potahovací hmota s tyrkysovou barvou. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Hmota je bezlepková. Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - fuchsiová

Kód: 1810308
Číslo produktu: 8436040455500
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota fuchsiové barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje, konečný vzhled je dokonalý. Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota fuchsiové barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje, konečný vzhled je dokonalý. Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - růžová

Kód: 1810314
Číslo produktu: 8436040455494
Cukrářská potahovací hmota růžové barvy s dokonalou konzistencí. Perfektně se s ní pracuje, povrch cukrářských výrobků má po potažení jedinečný vzhled.Před použitím je hmotu potřeba v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladně propracovat, aby by
Cukrářská potahovací hmota růžové barvy s dokonalou konzistencí. Perfektně se s ní pracuje, povrch cukrářských výrobků má po potažení jedinečný vzhled.Před použitím je hmotu potřeba v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladně propracovat, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je ideální speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. SloženíCukr, glukózový sirup, voda, roztlinný tuk, bez vody, ( palmový, kokosový, bambucké máslo, emulgátor E-471, příchuť )stabilizátory( E-422 a E-415 ) sója lecitin, E-551 protispékavá látka, kyselina vinná E-334, konzervant E-202, příchuť a barvivo E-171, E-129, Může obsahovat stopy mléka. *E-129 může mít negativní dopad na činnost a pozornost dětí.Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - žlutá

Kód: 1810301
Číslo produktu: 8436040455432
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota žluté barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje, konečný vzhled potažených moučníků je dokonalý. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.Potaho
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota žluté barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje, konečný vzhled potažených moučníků je dokonalý. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Hmota je bezlepková. Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - citrónově žlutá

Kód: 1800302
Číslo produktu: 8436040455579
Kvalitní cukrářská potahovací hmota s citronově žlutou barvou. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě
Kvalitní cukrářská potahovací hmota s citronově žlutou barvou. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - námořnická modrá

Kód: 18100305
Číslo produktu: 8436040455470
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota barvy námořnická modř s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.Hmotu je potřeba před použitím důkladně prop
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota barvy námořnická modř s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrobNíže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - nebeská modř

Kód: 1810304
Číslo produktu: 8436040455456
Potahovací hmota barvy nebeská modř s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.Pot
Potahovací hmota barvy nebeská modř s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Hmota je bezlepková. Hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladně propracuje. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je ideální použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrobNíže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
ks
49,- Kč vč. DPH
skladem

Potahovací hmota 250 g - světle zelená

Kód: 1810322
Číslo produktu: 8436040457016
Kvalitní cukrářská potahovací hmota světle zelené barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibl
Kvalitní cukrářská potahovací hmota světle zelené barvy. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
49,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 250 g - mátová

Kód: 1810323
Číslo produktu: 8436040457054
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota mátové barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje, konečný vzhled je dokonalý. Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota mátové barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje, konečný vzhled je dokonalý. Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
49,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 250 g - malinová

Kód: 1810324
Číslo produktu: 8436040457030
Potahovací hmota malinové barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.Potahov
Potahovací hmota malinové barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Hmota je bezlepková. Hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladně propracuje. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je ideální použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
49,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 250 g - písková

Kód: 1810325
Číslo produktu: 8436040456996
Potahovací hmota zelené barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladně propra
Potahovací hmota zelené barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladně propracuje. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je ideální použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrobNíže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
49,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 250 g - v čokoládové barvě

Kód: 1800326
Číslo produktu: 8436040457092
Kvalitní cukrářská potahovací hmota s čokoládovou barvou. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přib
Kvalitní cukrářská potahovací hmota s čokoládovou barvou. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Nejedná se o čokoládovou hmotu, ale pouze o hmotu s čokoládovou barvou. Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
49,- Kč vč. DPH
není skladem

Potahovací hmota 250 g - cherry červená

Kód: 1810321
Číslo produktu: 8436040457047
Potahovací hmota cherry červené barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladn
Potahovací hmota cherry červené barvy s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia důkladně propracuje. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je ideální použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty! 
49,- Kč vč. DPH
není skladem
Potahovací hmoty společnosti Kelmy mají vynikající konzistenci. Velmi dobře se s nimi pracuje, povrchy dortů, rolád a podobných moučníků mají dokonalý hladký vzhled. Hmoty jsou pružné, netrhájí se a můžete je vyválet na velmi tenký plát. Mají jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Hmoty jsou bezlepkové. Potahovací hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím důkladně propracuje v pokojové teplotě přibližně 22° C. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejvhodnější použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.
Potahové hmoty v balení 250 gramů jsou ideální pro domácí použití, vybírat můžete z klasických barev i mnoha netradičních odstínů. Barvy můžete navíc i smíchat k vytvoření nových odstínů.

Doprava zdarma, ověřeno zákazníky, garance vrácení peněz, 99% zboží skladem
Jak hodnotili produkt ostatní:
Celková známka: 4.60
Již zakoupilo zákazníků: více než 200

Recenze produktu Potahovací hmota 250 g - bílá
star star star star star
Hezky se s hmotou pracuje, chuťově také dobrá.
5.5.2017    15:34:16  |   Karolina

Přidat novou recenzi výrobku.



Vaše hodnocení: star star star star star

Zrušit


NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.


Váš názor nás zajímá!