Loading...

Sušené bílky - albumin na makronky

Sušené bílky na výrobu makronek vám usnadní práci. Sušené bílky neboli albumin se běžně používají v makronkách. Použití sušených bílků místo čerstvých umožňuje lepší stabilitu těsta a usnadňuje proces sušení, což vede k dokonalému tvaru a textuře makronek. Albumin se snáze vyšlehá do tuhých špiček, což je klíčové pro dosažení hladkých a rovnoměrných makronek. Sušené bílky pomáhají makronkám udržet si tvar během pečení a zabraňují jejich roztékání.

Filtrovat produkty
Počet produktů: 3

Sušené vaječné bílky s cukrem - albumin v prášku 800g - Kelmy

Sušené vaječné bílky. Balení 800 g.

702 Kč
87.8 Kč / 100g

Skladem > 10 ks
1

Sušené vaječné bílky s cukrem - albumin v prášku 100g - Kelmy

Sušené vaječné bílky. Balení 100 g.

142 Kč
142 Kč / 100g

Není skladem

Sušené vaječné bílky, 125g - FunCakes

Sušené vaječné bíllky. Balení 125 g.

195 Kč
156 Kč / 100g

Není skladem

Jak použít sušené bílky v makronkách:

Příprava: Sušené bílky se obvykle smíchají s vodou podle pokynů na obalu.

Poté se šlehají s cukrem, dokud se nevytvoří tuhé špičky.

Zbývající ingredience se přidají do vyšlehaných bílků podle receptu. Těsto na makronky se vytvaruje do požadovaného tvaru a před pečením se suší, což pomáhá vytvořit charakteristické špičky. Při použití sušených bílků dodržujte pokyny pro skladování a přípravu, abyste zajistili jejich bezpečnou konzumaci.

Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.