Profesionální set na přípravu čokoládových bonbonů a pralinek. Aby si čokoláda zachovala všechny své vlastnosti a byla po ztuhnutí lesklá, je třeba ji rozehřát na přesnou teplotu. S tím vám pomůže stěrka se zabudovaným digitálním teploměrem, který měří od -40°C až do +300°C. Se silikonovou stěrkou nepřijde ani kapka čokolády nazbyt a vy ji beze zbytku přelijete do dávkovače. S ním naplníte rovnoměrně každou formu na čokoládu, bez nepořádku. Součásti sady je i stojan na dávkovač. Silikonovou misku využijete při rozpouštění čokolády ve vodní lázni i v mikrovlnce. Výhodou misky je, že nenatahuje pachy, dá se mýt v myčce, a navíc je velmi odolná vůči popraskání i vysokým teplotám (až do 230°C).
Pomůcky pro práci s čokoládou | |
Výrobce | Silikomart |
EAN | 8051085023981 |
Kód produktu | 25.905.99.0063 |
Ověřený zákazník - je recenze od zákazníka, který daný produkt nakoupil.
Na vlastním skladě máme více jak 8.500 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.
Dopravu pro standartní zásilky máme zdarma od 1.500,- Kč. Navíc osobní odběr v kamenné prodejně je ZDARMA pro všechny objednávky.
Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.
Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.
Nabízíme Vám věrnostní program, se kterým můžete získat slevy na každý nákup.
Prodlužujeme pro Vás záruku na vrácení nepoužitého zboží bez udání důvodu na 1 měsíc.