Loading...

Podrobný popis produktu

CZ_dotrouby250  CZNE_domycky

POPIS

Forma na bábovku La Forme Plus Kaiser 24 cm.jpg

Forma na bábovku z kolekce La Forme Plus od výrobce Kaiser má průměr 24 cm. Objem formy je 3,6 l. Forma je vyrobena z velmi kvalitního a odolného materiálu. dvojitý keramický nepřilnavý povrch, a tak velmi snadno uvolníte upečenou bábovku od formy. Má ozdobné výřezy, které krásně vyniknou po upečení. Forma je odolná proti poškrábání při krájení.

Má elegantní design, je vyrobena z inovativních materiálů a splňuje nejvyšší nároky při pečení. Forma má mimořádně nepřilnavý povrch. Formy z kolekce La Forme Plus i po několika letech používání vypadají stále jako nové. Společnost Kaiser poskytuje na nepřilnavý keramický povrch KAIRAMIC® mimořádnou záruku až 10 let.

SPECIFIKACE

Průměr: 24 cm

Výška: 7,5 cm 

Objem: 3,6 l

Hmotnost: 903 g

Barva: černá

Materiál: keramický povrch KAIRAMIC®, smaltované ocelové dno

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Forma na bábovku je vyrobena ze smaltované oceli.

mimořádně nepřilnavý dvojitý keramický povrch.

Forma je odolná proti poškrábání při krájení.

Upečenou bábovku velmi snadno vyklopíte z formy.

Má moderní design, vyrobena z velmi kvalitních materiálů a splňuje nejvyšší nároky pro pečení. 

 

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do trouby: Ano do 250 °C

Vhodné do myčky: NE, pouze šetrné ruční mytí.

Dvoubarevná bábovka

RECEPT NA KLASICKOU DVOUBAREVNOU BÁBOVKU

Ingredience
6 vajec, 300 g cukru krupice, 180 g másla + na vymazání formy, 250 ml vlažného plnotučného mléka nebo smetany, 1 sáček vanilkového cukru, 450 g hrubé mouky + na vysypání formy, 1 sáček kypřícího prášku do pečiva, 3 lžíce kakaa, moučkový cukr na posypání

Postup
1. Formu na bábovku vymažte máslem a vysypte moukou. Troubu předehřejte na 180 °C.

2. Oddělte žloutky od bílků. Žloutky utřete s cukrem, přidejte změklé máslo, mléko nebo smetanu.

3. Ušlehejte z bílků tuhý sníh. 

4. Smíchejte mouku s práškem do pečiva a vanilkovým cukrem. Směs vmíchejte do žloutkové směsi a na závěr opatrně vmíchejte sníh. 

5. Polovinu těsta vlijte do formy. Zbytek těsta smíchejte s kakaem a nalijte na světlé těsto. Pečte asi hodinu, dokud nevyjde špejle suchá. Pak vyjměte bábovku z trouby a nechte ji chvíli zchladnout ve formě. Pak ji vyklopte z formy a dejte ji úplně zchladnout na mřížce. Podávejte pocukrovanou moučkovým cukrem.

Zdroj receptu a obrázku k receptu: www.apetitonline.cz

jablková bábovka s ořechy

VLÁČNÁ JABLEČNÁ BÁBOVKA S OŘECHY

Ingredience
100 g sultánek, 100 ml rumu nebo brandy, 225 g změklého másla + na vymazání formy, 200 g třtinového cukru, 4 středně velká vejce (o pokojové teplotě), 4 lžíce plnotučného mléka, 300 g hladké mouky, 1 lžička jedlé sody, 1 lžička

Záruka: 10 let

Technické parametry

EAN 4006932637167
Kód produktu CH-2300637167
Typ formy a plechy
FORM bábovka

Recenze produktu

Napsat recenzi

Během těchto osmi let jsme neustále pracovali na zdokonalování našich produktů a služeb, abychom vám mohli poskytnout ty nejlepší možné zážitky. Naše dlouhodobá přítomnost na trhu je pro nás zárukou stability a schopnosti přizpůsobit se měnícím se potřebám zákazníků.

Na vlastním skladě máme více jak 11.000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.

Jsme hrdí na to, že jsme již zpracovali více než 400 000 objednávek. Tato impozantní číslo nám dodává důvěru a potvrzuje naši oddanost poskytovat vám nejlepší možný servis. Vaše důvěra je pro nás klíčová, a proto se neustále snažíme zdokonalovat naše služby a splňovat vaše očekávání.

Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.

Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.

Nabízíme Vám věrnostní program, se kterým můžete získat slevy na každý nákup.

Prodlužujeme pro Vás záruku na vrácení nepoužitého zboží bez udání důvodu na 1 měsíc.